Zločini

Crni dan: razbojništvo, krađa kamiona, torbi..

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Crni dan: razbojništvo, krađa kamiona, torbi.. U ulici Jalimanov put, od strane nepoznatog lica izvršeno je razbojništvo nad M.A. iz Zenice, kojom prilikom je od iste otuđilo mobitel i manju količinu novca. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Titova, izvršena je teška krađa u prodavnicu „Tango“, vlasništvo J.A., iz koje su otuđene četiri kožne torbe i neutvrđena količina odjevnih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Sarajevska, iz kruga firme „Alba“, izvršeno je krivično djelo teška krađa teretnog motornog vozila marke „MAN“, registarskih oznaka E16-J-802, vlasništvo navedene firme. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Lukovo Polje, od strane nepoznatog lica koje je upravljalo otuđenim teretnim motornim vozilom marke „MAN“, registarskih oznaka E16-J-802, izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari, na taj način što je navedenim vozilom više puta ostvarilo kontakt sa kućom u vlasništvu S.E., nakon čega je izašlo iz vozila i udaljilo se u nepoznatom pravcu. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno