Biznis

Content marketing i kako se prijaviti na posao? subota, 17 sati, ICC ZEDA

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Content marketing i kako se prijaviti na posao? subota, 17 sati, ICC ZEDA – U subotu, 29.07.2017. se družimo na novom ZeForge Meetup-u. Ovog puta ugostit ćemo Mustafu Bišića koji će nam reći po nešto o Content Marketingu i kako se prijaviti na posao iz ove oblasti. Mustafa je bivši reprezentativac BiH u raftingu i aktivni član spasilačke službe.

Omladinski aktivista i diplomirani ekonomista. Već dvije godine radi content marketing za razne startupe i ima specifičan način prijavljivanja na poslove na internetu. Ukoliko volite čitati različita štiva, stalno ste na internetu, pratite razne blogove onda je ovo definitivno Meetup za vas.

Zahvaljujući našim partnerima, Meetup će biti bogatiji za hranu i piće. Svakako dođite na ovo opušteno druženje. Vidimo se u Impulsnom kreativnom centru sa početkom od 17:00.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno