Rukomet

Čelik pun problema i povreda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik pun problema i povreda – pred utakmicu protiv RK Maglaj – Ipak i trener Crnomarković i igrači kažu da se ,,pobijediti mora”!

U subotu, 1. oktobra u 18 sati u Gradskoj areni Zenica rukometaši Čelika dočekuju odličnu ekipu RK Maglaj u okviru četvrtog kola Premijer lige BiH.

-Radimo odlično, treniramo dva puta dnevno, ali imamo milion problema! – kaže Bojan Crnomarković, šef stručnog štaba RK Čelika: mladi reprezentativac U-21 BiH reprezentacije Ranko Božić je ,,zaradio” povredu ramena u utakmici u Banja Luci protiv RK Borca prethodne subote i prema nalazu ljekara biće van terena oko mjesec i po. Marko Pandžić i Almir Balaš ne treniraju i pod ljekarskom su terapijom i tretmanom fizioterapeuta zbog bolova u leđima. Golman Enes Sirčo koji je imao jaku gripu još se nije potpuno oporavio. Jednostavno rečeno: potpuno smo desetkovani, ali to što ima zdravih igrača moraće dobro zapeti, jer mi u Zenici moramo pobijediti RK Maglaj! – ističe Crnomaković.

Ako se svemu gornjem doda činjenica da je Amar Kobilica dobio posao u Policiji i da više neće igrati rukomet, dobija se potpuna slika trenutnog igračkog kadra  u RK Čeliku.

-Ima nas koliko nas ima! Moramo ,,pregaziti” Maglaj – kaže kapiten i najbolji igrač RK Čelika Aldin Begagić, a s njim se slaže i Almir Balaš, koji ističe:

-Bez obzira na povredu ,,stisniću zube” i zajedno sa saigračima ću dati sve od sebe da tri važna boda ostanu u Zenici!

Uprava i rukometaši Čelika pozivaju ljubitelje rukometa: DOĐITE U SUBOTU 1. OKTOBRA U 18 SATI U GRADSKU ARENU ZENICA I PODRŽITE NAS!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno