Košarka

Čelik-Gradina u nedjelju u Areni

Press u OKK Čelik
Bajramović i Durmić na pressu Čelika
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik-Gradina u nedjelju u Areni – Press u OKK „Čelik” pred 7.kolo A-1 lige KSBiH. U prostorijama omladinskog košarkaškog kluba “Čelik” (OKK “Čelik”), održana je konferencija za medije. Povod za press je utakmica 7.kola A-1 lige KSBiH, sezona 2015/2016, u kojoj je zenički OKK Čelik domaćin ekipi KK Gradina iz Tešnja.

Utakmica OKK Čelik – KK Gradina Tešanj na rasporedu je u nedjelju 29.novembra 2015.godine u Areni Zenica, sa početkom u 17 sati. Ulaz je 2 KM.

Plakat OKK Čelik-KK GradinaPrisutnim novinarima obratili su se Adis Bajramović, pomoćni trener u OKK Čelik i Esnaf Durmić, mladi prvotimac OKK Čelik.

Pomoćnik trenera, Adis Bajramović, osvrnuo se na protekli dio prvenstva i posebno na zadnju utakmicu u Travniku protiv ekipe Promo Donji Vakuf. Nakon tri pobjede u prva tri kola prvenstva (Orlovik i Turbina u Zenici, te Igman na Ilidži), uslijedila su tri uzastopna poraza (Lukavac u Zenici, te Gradina Srebrenik i Promo Donji Vakuf u gostima.

Bajramović ističe da je ovo realnost i da mladi tim Čelika, najmlađi u istoriji Zenice, sklon je oscilacijama zbog neiskustva. Protiv Donjeg Vakufa u zadnjem kolu bili su blizu podviga i preokreta i pokazan je kvalitet ove mlade ekipe u zadnjoj četvrtini Nedostajalo je malo više sportske sreće i iskustva da se zabilježi pobjeda.

Protiv Tešnjaka u nedjelju Bajramović ističe da su blagi favoriti i da bi trebali prekinuti seriju od tri uzastopna poraza. Hvali dobar rad ekipe na treninzima. Što se tiče rostera trener Bajramović kaže da će samo izostati Dino Alić zbog lakše povrede i da neće rizikovati da ulazi u igru.

Esnaf Durmić, mladi Čelikov prvotimav i dijete Čelika kaže da će se truditi za prekinu ovu neugodnu seriju od tri poraza i nada se pobjedi uz podršku sa tribina koja im je potrebna. Poziva navijače da ih bodre, a oni će se potruditi da zabilježe pobjedu, koja im je, itekako, potrebna za samopuzdanje.

Utakmica OKK Čelik – KK Gradina Tešanj na rasporedu je u nedjelju 29.novembra 2015. godine u Areni Zenica, sa početkom u 17 sati. Ulaz je 2 KM.

Pozivamo sve ljubitelje sporta, a naročito muške košarke, da dođu u nedjelju u ARENU ZENICA (17h) i da podrže ove mlade košarkaše OKK Čelik u novoj sezoni prvenstva i novom početku kluba.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno