Nogomet

Čak 13 igrača Čelika bez ugovora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čak 13 igrača Čelika bez ugovora – Ekipa zeničkog Čelika u narednu sezonu bi mogla ući sa znatno izmjenjenim igračkim kadrom.

Trener Elvedin Beganović u ekipi, koja je završila na šestoj poziciji ovu sezonu, imao je 24 igrača.

Ono što je zanimljivo jeste da je za njih 13 isekao ugovor.

Na listi igrača koji su slobodni ovoga ljeta nalaze se: Adi Adilović, Jovo Kojić, Semir Bajraktarević, Fenan Salčinović, Vernes Selimović, koji su bili neizostavni članovi prve postave, te Adi Vehabović, Zlatko Kazazić, Armin Imamović, Hanan Adilović, Vladimir Grahovac, Dušan Jevtić i Emrad Šabanović.

Sa ovim igračima bi u narednom periodu trebali biti obavljeni razgovori oko njihovog ostanka na Bilinom polju. Ipak, kada se u obzir uzme situacija u kojoj se Čelik nalazi, teško da će se neko od njih odlučiti potpisati novi ugovor, jer čelik nema Upravu, predsjednika…

Pored ovih igrača Čelik bi mogli napustiti Mahir Karić, Anel Dedić i Dženan Bureković za koje se interesuje veliki broj klubova iz domaće lige, ali i iz inostranstva.

(A. P./Faktor.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno