Politika

Bosanska stranka: manipulacije gradske izborne komisije Zenica u Lukovom Polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosanska stranka: manipulacije gradske izborne komisije Zenica u Lukovom Polju

 

BOSS  Bosanska Stranka Mirnes Ajanović  obavještava Javnost da je izborni LOBI Vodećih Parlamentarnih Stanaka u Gradu Zenica, zajedno sa izvršnim Biračkim Odborom prevazišao sve moguće lopovluke u namiještanju IZBORNIH Rezultata počevši od PREIMENOVANJA ULICA koje se nikada nisu zvale onako kako je to stavljeno u glavni birački spisak ,sa kućnim brojevima mjesta za glasanje na području Grada Zenice od strane  Gradske Izborne Komisije u sastavu u kojem se nalazi cijeli Tim osblja zajedno sa Predsjednikom Izborne Komisije koje je radilo na pronalaženju mjesta za Glasanje za područje mjesne zajednice Lukovo Polje koje je već niz godina pastorče za Gradsku Izbornu Komisiju na čelu sa gosp. Aidom isaković koja nije ni izašla na teren i nije pokušala pronaći mjesto za glasanje za ovu Mjesnu Zajednicu a poslovnih prostora na području ove Mjesne Zajednice ima najmanje 10 samo što se iste nisu Odlučile na izbor prostora u MZ-ci jer se na taj način građani ove mjesne zajednice neće izjasniti i izaći na izbore zbog udaljenosti Glasačkog mjesta u drugu mjesnu zajednicu koja se zove BILMIŠTE.

Na ovaj način su građani ove mjesne zajednice a pogotovo starije osobe onemogućene da dođu na biračko mjesto i glasaju onako kako to oni žele. Na ovaj način se radi već duže vremena jer postojeća VLAST NE ŽELI obezbijediti prostorije za mjesnu zajednicu kako građani nebi išli po drugim MZ-cama da Glasaju .Izmišljaju se navodni brojevi Goraždanske ulice sa dole navedenim brojevima npr.103,103A itd ovo je presedan za Gradsku Izbornu Komisiju je koja ulicu Bilmište pretvara u Goraždansku  te na ovaj način pokazuju koliko su spremni za falcifikovanje izbornih rezultata na području grada Zenice za ovu izbornu Komisiju.

Ovo je Pokazatelj pravog STANJA U Gradskoj Izbornoj Komisiji koja napamet imenuje ulice pa ovom prilikom Molimo i ODREĐENE policijske  organe da se uključe u rješavanje navedenih problema ulica koje su navedene u centralnom biračkom spisku mjesta za glasanje između ostalih i  za ovu Mjesnu Zajednicu.

Zadnji neparni broj Goraždanske ulice je Br.87 a vlasnik kuće je DAJIĆ sa stolarijom što znači da se tu završavaju neparni brojevi ove ulice a sa desne su parni kako se i vidi na licu mjesta

Izborna komisija je VEĆ Unaprijed odredila PROBLEME sa biračkim mjestima o kojim do sada niko nije reagovao .

Kao dokaz dostavljamo Vam navedene brojeve ulice kojom oni zovu GORAŽDANSKA pa molimo Javnost i medije da dođu na lice mjesta i Vide tu Ulicu Goraždansku sa brojem 103 i 103A i druge koji su navedeni.Da je neko prolupao pominje se i br.199 što uopšte ne postoji u ovoj Mjesnoj Zajednici

spisak-lp

Poznato je da su pojedini građani neznajući uzeli tuđe brojeve koji se nalaze uz Goraždansku ulicu kao npr br 106, 108 i 110 ali ti brojevi se nalaze na Mrtvicama ali nikako na Bilmištu I ovo su dupli brojevi koje su naši građani prisvojili od drugih koji postoje već 35 god I više.

 

 GRADSKI ODBOR BOSS-a   ZENICA  BOSANSKA STRANKA MIRNES AJANOVIĆ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno