Biznis

Besplatna digitalizacija uz Telemach

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatna digitalizacija uz Telemach -Digitalizacija podrazumijeva prelazak s analognog TV emitovanja, kao i praćenje TV kanala putem zemaljskog analognog signala (putem kućnih antena) na digitalno emitovanje i praćenje TV signala.

Svi naši kablovski analogni korisnici koji se još nisu digitalizovali sada je pravo vrijeme da to i učine, a mogu ostvariti značajnu uštedu u kućnom budžetu koristeći naše digitalne pakete s uvezanim

uslugama digitalne televizije, interneta i fiksne telefonije.

Napravili smo specijalnu akciju BESPLATNE DIGITALIZACIJE.

DIGITALIZACIJOM UZ NAS UŠTEDITE DO 120 KM!

Imate priliku da, tokom akcijskog perioda, izaberete neki od D3 digitalnih paketa i tako dobijete 12 mjeseci besplatno TV kanale + atraktivan popust na odabrani paket 12 mjeseci.

Uzmi našu digitalnu TV i gledaj kanale koje želiš 12 mjeseci BESPLATNO!

Navedena ponuda se odnosi na sve nove i postojeće pretplatnike Telemach grupacije koji do sada nisu koristili uslugu digitalne televizije, a koji se odluče na korištenje usluge D3 digitalne televizije samostalno, i to pretplatom na neki od D3 digitalnih paketa ( D3 Start, D3 Osnovni ili D3 Prošireni) uz minimalni period korištenja ovog paketa u trajanju od 24 mjeseca, tokom prvih 12 mjeseci ugovorenog perioda plaćate D3 Start, D3 Osnovni ili D3 Prošireni paket 0,05 kf. Nakon 12 mjeseci plaćate punu cijenu paketa kojeg ste inicijalno izabrali. Ne plaćate mjesečnu rentu za digitalni resiver/karticu. Prvi mjesec dana, svi TV kanali koji su u ponudi Telemacha bit će promotivno otključani.

POSEBNA POGODNOST ZA POSTOJEĆE KORISNIKE! 

Uzmi našu digitalnu TV u DUO i TRIO paketima i uživaj u dodatnim pogodnostima televizije, interneta i fiksne telefonije!

Navedena ponuda odnosi se na postojeće korisnike usluge samo analogne kablovske televizije i fiksne telefonije, kao i postojeće korisnike usluge analogne kablovske televizije i interneta koji se odluče na korištenje nekog od DUO TEL GRANDE ILI DUO NET GRANDE paketa uz uslov da se opredjeljuju za korištenje paketa koji sadrži novu uslugu koju pretplatnik do sada nije koristio (digitalna televizija) uz minimalni period korištenja u trajanju od 24 mjeseca, tokom prva 3 mjeseca ugovorenog perioda gledat će sve TV kanale promotivno bez dodatne naknade ( D3 Prošireni, HD, HBO Premium, CineStar Premiere).

ZAŠTO JE DOBRO IZABRATI NAŠU DIGITALNU TELEVIZIJU?

Zato što digitalizacijom kod nas dobivate:

  •  BESPLATNO opremu na korištenje bez mjesečnog najma. Povezivanje tri televizora u jednu pretplatu (jedan digitalni i dva analogna)
  • Najpopularnije TV kanale s najbogatijim TV sadržajem (preko 210) i HD kanale (preko 40)
  • D3GO TV – Televiziju možete gledati i van kuće, kada želite i gdje želite
  • VIDEO KLUB- Možete iznajmiti hit filmove i serije kada god Vama odgovara, donosimo preko 4000 popularnih naslova
  • TV UNAZAD 72 h – Da više nikada ne propustite omiljene TV sadržaje
  • PICKBOX videoteka – 3000 sati najpopularnijih svjetskih premijera, hit serija i crtića
  • HBO PREMIUM – popularne serije i filmovi kod kuće i u pokretu

Prijavite se za BESPLATNU DIGITALIZACIJU kod nas i ostvarite značajne uštede u Vašem kućnom budžetu.

VIŠE NA OVOM LINKU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno