Zločini

Aska Borića: Iz mesnice odneseno 900 KM i meso

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aska Borića: Iz mesnice odneseno 900 KM i meso – Na području Ze-Do kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Na području Ze-Do Kantona evidentirano je dvanest krivičnih djela.

Zenica

U ul.A.Borića, grad Zenica, izvršeno je krivično djelo teške krađe u mesnicu Mefa vl.Č. M. iz koje je tom prilikom otuđena neutvrđena količina mesnih proizvoda i novac u visini 900 KM.Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU I Zenica.

U ul. Đerzelezova br.55,grad Zenica,izvršeno je krivično djelo teške krađe u kuću vl.B.M.,iz koje je tom prilikom otuđen novac u iznosu 350 KM.Uviđaj izvršen od strane službenika OKP-a PU Zenica.

 

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Ze-Do kantona dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u jednoj saobraćajnoj nezgodi jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

STANJE I PROHODNOST PUTEVA

Zbog saobraćajne nezgode na regionalnom putu N.Šeher-Prnjavor u mjestu Ozimica, saobraćaj se odvijao naizmjenično jednom saobraćajnom trakom.

Na ostalim putnim pravcima na području Ze-Do kantona saobraćaj se odvijao bez zastoja.

POŽARI I EKSPLOZIJE

Na području ZE-DO kantona nije bilo požara i eksplozija. (MUP ZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno