Politika

ASDA Zenica: skupovi u Seocima i Peševićima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ASDA Zenica: skupovi u Seocima i Peševićima – Sinoć je ASDA Zenica održala izuzetno dobro posjećene predizborne skupove u Seocima i Peševićima. Svojim predizbornim posjetama i velikim i malobrojnim mjesnim zajednicama ASDA stranka pokazuje da joj je stalo da se osiguraju podjednaki uslovi razvoja svakog dijela naše gradske lokalne zajednice.

Mještanima su se obratili kandidati za Gradsko vijeće Zenica – Safet Turković, Memsija Mehić, Dževad Smailagić, dr. Taib Spahić i mr. Mensud Keleštura. Oni su mještane upoznali sa programskim ciljevima stranke za rješavanje nagomilanih lokalnih problem, kao i sa njihovom istorijskom šansom i odgovornošću da se izjasne za pozitivne demokratske društvene promjene, te da glasaju za nove ljude u vlasti – kandidate ASDA stranke sa novim idejama, mogućnostima i kompetencijama.

Obraćanje kandidata za gradonačelnika Zenice, mr. Rame Isaka, popraćeno je sa velikim odobravanjem i oduševljenjem. On je naglasio da će kao čovjek iz naroda apsolutno biti predan tome da zajedno sa mještanima sagledava i rješava sve njihove probleme i da ih na tom putu kao gradonačelnik nikada neće iznevjeriti.

Predsjednik Gradske organizacije Safet Turković

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno