Politika

„AS group- gradimo zajedno BiH“

Asocijacija mladih SDA Zenica organizovala Panel diskusiju
Asocijacija mladih SDA Zenica organizovala Panel diskusiju
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„AS group– gradimo zajedno Bosnu i Hercegovinu“- Asocijacija mladih SDA Zenica organizovala je u četvrtak, 11. februara 2016. godine, u hotelu Zenica prvu u nizu panel diskusija u okviru Škole preduzetništva „Pokrenimo biznis zajedno“. Učesnici panel diskusije pod nazivom „AS group-Gradimo zajedno Bosnu i Hercegovinu“ bio je gospodin Rusmir Hrvić, direktor Klasa i šef uprave AS grupacije, sa svojim saradnicima.

Mladi ljudi su imali priliku čuti više o razvoju AS grupacije, značaju kupovine domaćih proizvoda, kao i poslušati iskustva mladih brand menadžerica koje su svojim inicijativama, znanjem i radom dobile posao u najuspješnijoj grupaciji u Bosni i Hercegovini odmah poslije završenog fakultetskog obrazovanja. AS grupacija pruža šansu mladim ljudima da prezentuju svoje ideje , izraze kreativnost i grade bolju Bosnu i Hercegovinu.

Projekat Škola preduzetništva „Pokrenimo biznis zajedno“ ima za cilj da mlade ljude educira, motiviše i ohrabri u smislu kreiranja vlastite biznis ideje, te njenog razvijanja i realizacije.

Press služba SDA Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno