Košarka

Armin Bilić u OKK Čelik do kraja sezone

Armin Bilić u OKK Čelik do kraja sezoneArmin Bilić u OKK Čelik do kraja sezone
Armin Bilić u OKK Čelik do kraja sezone
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Armin Bilić u OKK Čelik do kraja sezone- Jučerašnjoj press konferenciji u OKK Čelik, kako smo već objavili, prisustvovao je i mladi košarkaš Armin Bilić zajedno sa Adisom Bajramovićem, pomoćnikom trenera Damira Zeljkovića.

On je na dvojnoj registraciji za sarajevske OKK Sparse i zenički Čelik. Povod za press bila je derbi utakmica 15.kola A1 lige KS BiH između domaćeg OKK Čelik i KK Gradine iz Srebrenika, lidera na tabeli A1 lige (utakmica je na rasporedu u subotu u Areni Zenica u 18 sati, nap.a.).

Na pressu nam je saopšteno da se Armin priključio trenažnom procesu i da će do kraja sezone igrati u dresu OKK Čelik. U Čeliku smatraju da će povratkom Bilića dosta toga nadoknaditi, nakon što se na zadnjoj utakmici u Jablanici teže povrijedio mladi Čelikov bh reprezentativac, Ibrahim Durmo (lom kostiju šake lijeve ruke, nap.a.).

Tim povodom na oficijelnoj FB stranici OKK Čelik su objavili:

„Armin Bilić je rođen 13.1.1994. god u Zenici. Prošao je sve omladinske selekcije našeg kluba i sa nepunih 18 godina debitovao za prvi tim. Put ga je odveo u sarajevske Sparse gdje je proveo protekle 3 sezone. Armin se ove sedmice priključio našim treninzima i jako smo sretni što ga imamo do kraja sezone sa nama u punom pogonu, a ne samo kroz utakmice, što je bio slučaj u prvom dijelu prvenstva. Ovaj mladi igrač se u potpunosti uklapa u našu priču i u razgovoru sa njim smo vidjeli da je jako sretan što je ponovo u Zenici i što će ponovo igrati za svoj Čelik. Armine dobro nam došao!!!
Samo Čelik!“, objavili su u OKK Čelik.

Da ponovimo, mladi Armin Bilić, koji je ponikao u Čeliku, igra na dvojnu licencu za Sparse i Čelik i sada je priključen trenažnom procesu Čelika. Ističe da je dobro primljen u ekipu i da je na treningu prava drugarska atmosfera. „Na treningu se dobro radi i ovo sve treba samo prenijeti na utakmicu i neće biti problema da se pobijedi favorizovana Gradina. Ako damo svi 100 % od svojih mogučnosti, pobjeda neće biti upitna, iako je u pitanju veliki rival. Pozivam navijače da nas podrže i nadam se pobjedi“, zaključio je Bilić na jučerašnjem pressu u OKK Čelik.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno