Ljudi

Amir Ćuran

Austrian Volley Cup Final Four - Amstetten
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Amir Ćuran – Nakon što mu je to kao igraču više puta uspjelo sa ekipom Kaknja i sarajevskog Sinposa, Amir Ćuran kao trener osvojio je i Kup Austrije. Igrač koji je odrastao u Žepču i Zenici, koji j odbojkašku karijeru gradio u BiH i Austriji, svojoj kolekciji medalja u ponedjeljak naveče dodao je još jednu.

amircuran1Sa ekipom SG VCA Amstetten NÖ u kojoj radi kao pomoćni trener osvojio je Kup Austrije. U finalnom susretu koji je obilovao prekoretom i sjajnim akcijama, Ćuranov je sastav slavio sa 3:0 (27:25, 25:18, 29:27) protiv UVC Holding Graz. “Imamo odličnu ekipu, koja je pravi kolektiv ali smo se najmjerili na jdnako dobrog suparnika.

Međutim, pokazali smo karakter, do zadnjeg poena je bilo neizvjesno i na kraju smo ipak došli do velikog uspjeha”, za Sportzdk.ba kaže Amir Ćuran, koji sa uspjehom u Austriji radi kao trener mlađih selekcija. (SportZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno