Info

“Alisa iza ogledala” i “Warcraft: Početak”

Alisa iza ogledala i Warcraft
Alisa iza ogledala i Warcraft
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Alisa iza ogledala” i  “Warcraft: Početak” – U Diznijevoj nevjerovatnoj vizuelnoj ekranizaciji „Alisa iza ogledala“, potpuno novoj, spektakularnoj avanturi u kojoj se pojavljuju nezaboravni likovi iz voljenih priča Luisa Kerola, Alisa se vraća u ćudljivi svijet Podzemlje i putuje kroz vrijeme da bi spasila Ludog Šeširdžiju.

Termini projekcija svaki dan od: 16:00 i 18:00 sati
Subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00, 16.00 i 18:00 sati.

Trailer film “Alisa iza ogledala 3D” možete pogledati na linku:

PRETPREMIJERNE PROJEKCIJE OD 28.05. do 01.06.

Iz studija Legendary Pictures i Universal Pictures stiže „Warcraft: Početak“, epska avantura o sukobu nastalom zbog sudara svjetova zasnovana na svjetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta. Mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici bježe iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svijet. Kad se portal otvori da spoji ova dva svijeta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dvije zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma. Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gdje se svako bori za nešto.

Termini projekcija svaki pretpremijerni dan osim srijede od: 19.00 i 20:30 sati.

Trailer film „Warcraft: Početak (3D)“ možete pogledati na linku:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno