Zabava

365 priča za laku noć – MAJ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

365 priča za laku noć – MAJ – Nova kolekcija Disneyevih knjiga 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mjesecima i donosi priču za svaki dan u godini, sa dobro poznatim Disneyevim junacima. Posebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će Vas zabaviti, poučiti, nasmijati, kao i obilježiti posebne datume u godini.

Kolekcija od dvanaest knjiga u tvrdom povezu izlazit će iz sedmice u sedmicu, na latiničnom i ćiriličnom izdanju.

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na kioscima. Knjige možete poručiti i u firmi Tropik telefonskim putem na broj: +387 32 244 744.

U petoj knjizi, bajke za maj, sa Aladinom otkrijte tajnu najboljeg sira, lovite pantere sa 101 Dalmatincem,  ostvarite neočekivano prijateljstvo sa Oliverom i kompanijom, obilježite Majčin dan sa Winnie Poohom, sa Alisom u Zemlji čudesa uspavajte gusjenicu, sa Nemom naučite jezik kitova i još mnogo toga sa omiljenim crtanim likovima.

Peta knjiga,”Bajke za maj”, izlazi 28.10., po cijeni od 7,90 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno