Zabava

365 priča za laku noć – April

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

365 priča za laku noć – April – ova kolekcija Disneyevih knjiga 365 PRIČA ZA LAKU NOĆ se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po mjesecima i donosi priču za svaki dan u godini, sa dobro poznatim Disneyevim junacima. Posebno osmišljene za čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će Vas zabaviti, poučiti, nasmijati, kao i obilježiti posebne datume u godini.

Kolekcija od dvanaest knjiga u tvrdom povezu izlazit će iz sedmice u sedmicu, na latiničnom i ćiriličnom izdanju.

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na kioscima. Knjige možete poručiti i u firmi Tropik telefonskim putem na broj: +387 32 244 744.

U četvrtoj knjizi, bajke za april, osmislite prvoaprilske šale sa Lilom i Stitchem, zaigrajte ”Čovječe ne ljuti se” sa Petar Panom i Igru skrivača sa Dambom, sa Šlepom ugasite požar, zapjevajte rođendansku pjesmu sa Malom Sirenom, te posmatrajte zvijezdano nebo sa Kraljem lavova i uradite još mnogo zabavnih stvari sa najdražim Disneyevim likovima.

Četvrta knjiga,”Bajke za april”, izlazi 21.10, po cijeni od 7,90 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno