Sudske klupe

24sata.hr VIDEO: Sjećate li se njega? Evo kako “Zvijer” Tomislav Spahović krati zatvorske dane u KPZ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

24sata.hr VIDEO: Sjećate li se njega? Evo kako “Zvijer” Tomislav Spahović krati zatvorske dane u KPZ Zenica – Evo kako “Zvijer” krati zatvorske dane Tomislav Spahović u Zenici služi kaznu od 7 i pol godina zbog ubojstva Amila Geca. Prema njemu je 22. travnja 2016. ispalio pet metaka od kojih ga je jedan pogodio u glavu…piše hrvatski portal 24sata.hr

‘Bosanska zvijer’, sarajevski MMA borac Tomislav Spahović zatvorske dane u Zenici provodi uglavnom trenirajući u teretani. Njegov trening snimio je jedan od zatvorenika, a na društvenoj mreži objavio njegov prijatelj. Spahović u Zenici služi kaznu od 7 i pol godina zbog ubojstva Amila Geca. Podsjećamo, Spahovića je 22. travnja prošle godine u Sarajevu, u ulici Nusreta Rohića, ubio Amila Geca i to s pet pucnjeva iz vatrenog oružja od kojih je jedan ranio Geca u glavu. Žrtva je podlegla ozljedama dan kasnije.

Iako se prvotno Spahović sedam dana skrivao od policije, na kraju se ipak predao te  je sproveden ispred suca istrage. Na ročištu za produljenje pritvora, državni tužitelj Igor Dubak je ustvrdio da policija posjeduje tri snimke nadzornih kamera koje su bile postavljenje na obližnjoj zgradi, a koje neosporno pokazuju da je Spahović počinio djela koja mu se stavljaju na teret. Očito s čvrstim dokazima koji mu ne idu u prilog, Spahović nije mogao osporiti krivicu te se odlučio nagoditi sa sudom.

Cro Cop je nahvalio “Bosansku zvijer”

Bio čest gost u Hrvatskoj

Inače, Spahović je bio čest gost u Hrvatskoj gdje je sparirao, ali se i borio. Tako je prije nešto više od dvije godine boravio u Zagrebu gdje se pripremao s hrvatskim UFC-ovim borcem Igorom Pokrajcom.

Osim s Pokrajcom, Spahović je sparirao i Mirku Cro Cop Filipoviću prije borbe sa Satoshijem Ishijem. Tada je Cro Cop nahvalio “Bosansku zvijer”:

– Vrhunski je ‘fajter’ i ima bombu u rukama. Pred njim je velika karijera ako bude uporan i discipliniran – napisao je tada Cro Cop.

vaganje | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL
portal 24sata.hr


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno